van Schot & Mane | Corona protocol

Ook wij nemen onze maatregelen om de verspreiding van het corona virus tegen te gaan. Ondanks de boodschap om zoveel mogelijk thuis te blijven moeten we de gezondheid van onze huisdieren ook kunnen waarborgen. Daarom komen wij met enkele aanpassingen en vragen we jullie medewerking en begrip.

Wat gaan wij doen?
– Onze openingstijden blijven zo lang mogelijk ongewijzigd. We plannen afspraken ruimer in waardoor er minder wachtende in de wachtkamer zitten.
– Ons inloopspreekuur op dinsdag en donderdag komt te vervallen (tot nadere berichtgeving) om volle wachtkamers te voorkomen.
– Deurklinken, pinautomaten, speelgoed en behandeltafel. zullen nog vaker ontsmet worden.

Wat kunnen jullie doen?
– Onze wachtkamer is groot en probeer dan ook voldoende afstand te houden wanneer je dient te wachten.
– Plan op tijd je afspraak in! Op deze manier krijgen wij de mogelijkheid om ruimer te plannen. Stel vaccinaties en dergelijke niet te lang uit, we verwachten dat de situatie nog wel even kan aanhouden. Plan je afspraak in op https://vanschotenmane.nl/ of bel ons 073-2001050.
– Aan de muur in de wachtkamer hangt een handreiniger met alcohol. Maak hier ook gebruik van.
– Laat ons het voer ect. uit de kasten pakken of bel vooraf zodat wij het klaar kunnen zetten. Dit geldt ook voor voer, vlooien- en tekenmiddelen en herhalingsrecepten.
– indien er geen medische noodzaak is en u voelt zich niet lekker, dan vragen wij je om de afspraak te verzetten. Is deze er wel vraag dan vrienden, buren, familie om met je huisdier langskomen.

Helaas kunnen wij geen diagnose stellen door de telefoon en medicatie voorschrijven. Je zult hiervoor toch een afspraak moeten maken.
Bedankt voor jullie begrip, tot snel.

Team van Schot & Mane