Ontmoet het team

Bij van Schot & Mane werken we met een klein en hecht team die voor elkaar klaar staan en goed op elkaar zijn ingespeeld zodat de zorg voor je huisdier in goede handen is. Ons team staat met liefde voor jullie klaar, leer ons hieronder persoonlijk kennen.

Anouk van Oorschot
Anouk van OorschotDierenarts
Ik ben Anouk en trotse eigenaresse van deze praktijk. Vol enthousiasme heb ik na een lange studie in Gent en twee jaar praktijkervaring de stap gemaakt om zelf iets op te zetten. Ik woon in Vlijmen, lekker dicht bij de praktijk, met mijn vriend Mounir, ons dochtertje Mayla en onze twee katten.

In Vlijmen denk ik een fijn klantenbestand op te kunnen bouwen. Mijn motto is dat ieder dier ‘specifieke zorg’ verdient en dat we in overleg met de eigenaar moeten bepalen wat die is. Natuurlijk sta ik het liefst altijd voor jullie klaar, maar zo nu en dan leuke dingen doen met mijn dochtertje, dieren en familie is voor mij ook erg belangrijk. Met onze uitgebreide diagnostiek mogelijkheden, whats-app service en spoedlijn zal de zorg zowel binnen- als buiten de openingstijden jullie niet ontbreken. Ik hoop jullie snel in de praktijk te ontmoeten!

Bianca van Sommeren
Bianca van SommerenParaveterinair
Ik ben Bianca van Sommeren Paraveterinair van deze praktijk, samen met Anouk ga ik vol enthousiasme deze uitdaging aan om fijn klantenbestand op te bouwen. En goede service te bieden aan ieder huisdier en natuurlijk de baasjes.

Door de jaren heen heb ik bij verschillende praktijken gewerkt. Hierdoor heb ik een hoop ervaring opgedaan en hoop dan ook dat ik mede door deze ervaring u zo goed mogelijk kan helpen en ondersteunen.

Ik zal hierdoor niet alleen aan de balie werkzaam zijn, maar u zult mij ook regelmatig tegenkomen bij verschillende handelingen die verricht moeten worden en zo zal ik ook een eigen spreekuur draaien.

Marjolein Fölker
Marjolein FölkerDierenarts
Mijn naam is Marjolein en sinds Mei 2020 mag ik het team van Van Schot en Mane komen versterken. Ik ben geboren en opgegroeid in de buurt van Nijmegen, waar ik altijd omringd ben geweest door (huis)dieren. Daarom zat de liefde voor dieren er al vroeg in en besloot ik na de middelbare school dat ik dierenarts wilde worden. Ik had het geluk dat ik meteen met de studie in Utrecht mocht beginnen. Nadat ik daar een tijdje op kamers woonde deed ik iets wat ik al heel lang wilde: ik adopteerde Vera, mijn eerste eigen hond, uit het asiel.

Na het afronden van de studie ben ik vrij snel aan de slag gegaan bij Van Schot & Mane en ik heb het enorm naar mijn zin hier! Ik vind het niet alleen belangrijk dat de zorg voor de dieren van hoge kwaliteit is, maar ook dat er sprake is van persoonlijk contact en duidelijke communicatie met de baasjes. Daar is in deze kliniek alle ruimte voor.

Ik hoop jullie en jullie viervoeters allemaal snel te ontmoeten!

Sanne Bastings
Sanne BastingsDierenarts
Mijn naam is Sanne en ben in augustus 2023 afgestudeerd als dierenarts. Hierna ben ik meteen begonnen bij van Schot en Mane, waar ik het super naar mijn zin heb in dit gezellige team!

De persoonlijke en kleinschalige zorg die geboden wordt in onze praktijk staat bij mij voorop. Ik vind het dan ook erg belangrijk om met jou en je viervoeter een behandeling op maat te zoeken. Daarbij sta ik voor jullie klaar tijdens de leuke, maar zeker ook tijdens de minder leuke en moeilijke momenten.

Als kind ben ik lange tijd het trotse baasje geweest van konijnen, en later tijdens het op kamers gaan van een aantal dwerghamsters. Op het moment heb ik helaas geen huisdieren, maar dat gaat in de toekomst zeker veranderen als mijn droomboerderijtje werkelijkheid wordt!

Ik hoop jullie en jullie viervoeters snel te zien in de praktijk!

Tess Voulon
Tess VoulonParaveterinair

Mijn naam is Tess en ben in 2023 afgestudeerd aan de opleiding paraveterinair. Tijdens mijn opleiding heb ik meerdere malen stage mogen lopen bij van Schot & Mane wat enorm beviel. Ik ben dan ook trots om te mogen melden dat ik het team mag versterken.

Een grote dierenvriend ben ik altijd al geweest en wilde van jongs af aan al graag in een dierenartsenpraktijk werken.
Ik houd enorm van gezelschapsdieren en ben bij van schot & Mane dus helemaal op mijn plek.

Ik hoop jullie snel te mogen helpen in de kliniek!

Lisa Kennis
Lisa KennisParaveterinair
Mijn naam is Lisa. Sinds januari 2023 kun je mij hier vinden in de praktijk.
Van kleins af aan heb ik altijd al met dieren willen werken. Daarom heb ik de opleiding paraveterinair gedaan en heb in 2013 mijn diploma behaald.

Inmiddels heb ik meerdere banen gehad waar ik met dieren werkte. In mijn kindertijd had ik altijd dieren om mij heen en heb altijd enthousiast paard gereden. Nu heb ik zelf twee katten en een paard.

Het is hier een fijn team om mee samen te werken. De zorg voor dieren is van hoge kwaliteit in deze praktijk, ook de benadering naar eigenaren gebeurd persoonlijk en duidelijk zodat iedereen weet waar ze aan toe zijn.

Jaimy Engelen
Jaimy Engelen Paraveterinair
Mijn naam is Jaimy. Ik ben in juli 2023 afgestudeerd als paraveterinair aan het Aeres MBO in Barneveld. Sinds januari 2024 ben ik werkzaam bij dierenkliniek van Schot en Mane.

Zelf heb ik al vanaf kleins af aan een grote liefde voor dieren, hierdoor wist ik op jonge leeftijd dat ik wilde gaan werken als paraveterinair. Zelf heb ik een pocket bully genaamd Diesel.

> Wij geloven in
kleinschalige zorg

Lid worden van de praktijk?

> Een impressie van de praktijk

Krijg een impressie van onze ruim opgezette dierenartsenpraktijk uitgelicht in een serie foto’s.

Volg onze social media kanalen om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.