Ontmoet het team

Ons team staat met alle liefde voor jullie klaar, leer ons persoonlijk kennen.

Anouk van Oorschot
Anouk van OorschotDierenarts
Ik ben Anouk en trotse eigenaresse van deze praktijk. Vol enthousiasme heb ik na een lange studie in Gent en 2 jaar praktijkervaring de stap gemaakt om zelf iets op te zetten. Ik woon in Vlijmen, lekker dicht bij de praktijk, met mijn vriend Mounir, ons dochtertje Mayla en onze 2 katten.

In Vlijmen denk ik een fijn klantenbestand op te kunnen bouwen. Mijn motto is dat ieder dier ‘specifieke zorg’ verdient en dat we in overleg met de eigenaar moeten bepalen wat die is. Natuurlijk sta ik het liefst altijd voor jullie klaar, maar zo nu en dan leuke dingen doen met mijn dochtertje, dieren en familie is voor mij ook erg belangrijk. Met onze uitgebreide diagnostiek mogelijkheden, whats-app service en spoedlijn zal de zorg zowel binnen- als buiten de openingstijden jullie niet ontbreken. Ik hoop jullie snel in de praktijk te ontmoeten!

Bianca van Sommeren
Bianca van SommerenParaveterinair
Ik ben Bianca van Sommeren Paraveterinair van deze praktijk, samen met Anouk ga ik vol enthousiasme deze uitdaging aan om fijn klantenbestand op te bouwen. En goede service te bieden aan ieder huisdier en natuurlijk de baasjes.

Door de jaren heen heb ik bij verschillende praktijken gewerkt. Hierdoor heb ik een hoop ervaring opgedaan en hoop dan ook dat ik mede door deze ervaring u zo goed mogelijk kan helpen en ondersteunen.

Ik zal hierdoor niet alleen aan de balie werkzaam zijn, maar u zult mij ook regelmatig tegenkomen bij verschillende handelingen die verricht moeten worden en zo zal ik ook een eigen spreekuur draaien.

Van Schot & Mane gelooft in kleinschalige zorg

De kleine persoonlijke dierenartspraktijk verdwijnt uit het straatbeeld. Wij willen Vlijmen en omgeving deze persoonlijkheid en geborgenheid teruggeven, een vertrouwde plek om met je huisdier te bezoeken!

 • Betaalbare zorg

 • Preventieve werkwijze

 • Veel diagnose mogelijkheden onder een dak

 • Opereren op locatie

 • Begeleidingstrajecten

 • Laagdrempelig contact

Onze missie is om ook in de toekomst een gezellige kleinschalige praktijk te blijven. We zullen onze apparatuur langzaam uitbreiden om alles nog vlotter te laten verlopen.

 • Maximale praktijkgrootte van 2-3 dierenartsen

 • Fijn bekend klantenbestand

 • Avondlezingen voor klanten

 • Feedback van klanten verwerken

 • Kosten goed bespreekbaar maken

 • Kennisuitbreiding voor onze dierenartsen en assistenten

Lid worden van de praktijk?

Online inschrijven

 Een impressie van de praktijk

De praktijk uitgelicht in een serie foto’s.

Nog geen kans gehad om een bezoekje te brengen aan de praktijk? Bekijk dan hieronder de virtuele 360° rondleiding van de praktijk.

Volg onze social media kanalen om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.