Veilig vers vlees dieet voor iedere hond.

Helaas zijn veel vers vlees diëten niet compleet in voedingstoffen en voldoen ze niet aan de voedselveiligheid, veel vlees is daarbij besmet met E. coli, salmonella of parasieten. Hierdoor zien wij als dierenarts regelmatig problemen ontstaan bij honden op vers vlees voeding. Desondanks zijn er ook zeer veel positieve aspecten aan vers vlees. Daarom komen we graag met een goed alternatief! De recepturen van RAW veterinary diets zijn compleet geformuleerd volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. Op deze manier kunnen we garanderen dat de voedingen compleet zijn in voedingsstoffen.

Daarnaast is de voedselveiligheid volledig gewaarborgd door een high pressure processing (HPP) waardoor de pathogene bacteriën in de voeding worden gedood.

Naast de algemene voeding bieden we ook vers vlees voedingen voor honden met een specifieke aandoening. Zo bieden we voor 95% van de aandoeningen een vers vlees optie aan.

 Veelzijdig & compleet.

Alle producten zijn compleet geformuleerd met dierlijke ingrediënten aangevuld met een rijke en gevarieerde mix van plantaardig materiaal voor voldoende vezels en gegarandeerd vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen. Met toegevoegde vitamines en mineralen.

 Wetenschappelijk geformuleerd.

De dieetlijn is volledig geformuleerd conform wetgeving en volgens de laatste wetenschappelijke inzichten voor verschillende dieetindicaties.

 Veilig & verantwoordelijk.

Het HPP proces maakt de Raw Veterinary Diets van Energique de microbieel meest veilige rauwe, veterinaire voedingslijn. High Pressure Processing (HPP) heeft als doel het elimineren van ziekteverwekkende bacteriën. HPP is een wetenschappelijk gevalideerde manier om pathogene bacteriën in (humane) voeding te doden. HPP wordt ook veelvuldig toegepast op producten voor humane consumptie.

Kwalitatief & betrouwbaar.

Energique Raw Veterinary Diets worden geproduceerd door Energique BV in Gorredijk. Alle producten worden in een fabriek met GMP+ en IFS certificering gefabriceerd en zijn van humane consumptiekwaliteit. Voor maximale transparantie zijn alle diëten open gedeclareerd.

Hoe te bestellen?

Energique Raw Veterinary Diets kun je vanwege voedselveiligheid niet online bestellen maar is exclusief te verkrijgen in onze praktijk. Daarbij bieden we als dierenkliniek bij het volgen van dit dieet ook goede begeleiding. Wil je ook veilig vers vlees voor je hond? Neem dan contact op met onze praktijk en we helpen je met het bepalen welk dieet het beste bij jouw hond past.

Je bent ook van harte welkom om een bezoekje te brengen aan de praktijk, we helpen je dan persoonlijk verder.

We zijn te bereiken op 073-2001050 of stuur een whatsapp bericht naar 06-82701669 dan helpen we je graag verder.

Wij bieden de volgende diëten aan.

All life balance

Hypoallergenic

Hypoallergenic insect

Joint balance

Renal balance

Urinary balance

Weight balance

Mono Protein Horse

Mono Protein Balancer

Volg onze social media kanalen om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.